A Majki Remeteség titka

A legtöbb látogató, aki Majkra érkezik megfogalmazza, hogy a hely túl azon, hogy gyönyörű, egyedi és különleges, rendelkezik még valamiféle varázslatos kisugárzással is.

Utánamentünk, hogy vajon mi okozhatja ezt az érzetet, és nem kis megdöbbenésünkre a felkért radiesztéták dupla Szent György vonal kereszteződést találtak, azaz csillag alakzatot, a lebontott templom helyén.

Szent György vonal

A Szent György sugarakról, amit Kínában Sárkányösvénynek neveznek - számos tanulmány született már, ezekből vázlatosan pár gondolatot itt leírunk.

A Szent György vonalak kereszteződései megtalálhatók az összes ősi szakrális helyen, például Stonehenge-nél, az egyiptomi piramisoknál, Lourdes-ban, a Pálos kolostorromoknál, az Árpád-kori templomoknál stb.
A Szent György vonalak behálózzák az egész Földet, de Magyarországon a háló sűrűbb, mint általában máshol. A Szent György vonalak fölött tartózkodva feltöltődünk jótékony, gyógyító energiával, testünk és lelkünk is harmonikusabbá válik könnyebben jutunk meditatív állapotba.

Úgy tarják, hogy ezeken a helyeken megnyílik a dimenziókapu, könnyen befogadjuk az univerzális információkat, imáink innen célba érnek.
De Szent György vonal fölött lakni, vagy pár óránál többet tartózkodni nem egészséges, a túl sok energia az ember számára nem kezelhető, nem véletlen, hogy jobbára templomok helyén találhatók, ahol csak pár órát töltenek el az emberek, viszont imádkoznak, révülnek / meditálnak.

A majki csillag alakzatnak a szokásosnál erősebb a hatása, így nem csoda, ha mindenki jól érzi magát a Remeteség területén.

Majk

Az idén Majkon  kijelöljük a Szent György sávokat és lehetőséget biztosítunk a rövidebb elidőzésre azt remélve, hogy az ide látogatók kihasználják a vonalak jótékony hatását és szívesen tartókodnak majd felettük.

Jó pihenést, gyógyulást a majki Szent György vonalakon.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2014-10-28
Kolostor témájú kiadvány csomag karácsonyra
 | részletek
A magyarországi kolostorok iránt érdeklődők számára összeállítottunk egy kolostor témában készült akciós kiadvány csomagot: - Kolostorok Magyarországon látványtérkép - Kolostorok Magyarországon...
2013-11-17
Kolostorok Magyarországon - játékkártya
 | részletek
A Civertan Grafikai Stúdió harmadik légifotós kártyájának dobozán a Kolostorok Magyarországon felirat szerepel. Meglévő épületek és az elpusztultak maradványai, valamennyinek saját, ám többnyire...
2013-11-17
Kártyázó atyák
 | részletek
A játékkártyák európai jelenlétéről, terjedésének irányáról gyakran egyházi tilalmakban olvashatunk a XIV-XV. század történeti irodalmában. A főpapok nem csak a híveket, hanem az egyházfikat...
»» minden bejegyzés

Magyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió